TRIPLE CHEESE STRAIN
EXTRAVAGANTNí SýROVý KOKTEJL PRO MILOVNíKY SýROVýCH MASAKRů!
Triple Cheese Semena Konopi
TRIPLE CHEESE je křížencem mezi naší odrůdou BLUE CHEESE a silným Original Cheesem (fenotyp Skunku #1). Tato výjimečná odrůda byla vyšlechtěna během několika generací, které prošly pečlivou selekcí a zpětným křížením. TRIPLE CHEESE je přesně tím, čeho jsme při tomto procesu chtěli docílit. Snadno se pěstuje a produkuje pevné květy s jedinečnou chutí Blueberry a Old Cheese. Odrůdě dominuje nesporná chuť vyzrálého sýra a obsah THC v ní je pravidelně přes 22 %!
Je Triple Cheese indika nebo sativa?
Strain Triple Cheese od Barneys Farm je 20% Sativa 80% Indica
Jak nejlépe skladovat semena strainu Triple Cheese?
Pro správné skladování semen Triple Cheese se doporučuje uchovávat je v chladu a temnu ve vzduchotěsné nádobě, nejlépe v chladničce s řádným označením a datováním, a nezamrazovat je.
Jaký je nejlepší způsob klíčení semen strainu Triple Cheese?
Pokud je to ve vaší lokalitě povoleno, existuje řada technik klíčení semen konopného stranu Triple Cheese. Metoda s využitím papírových ubrousků je běžná metoda, při níž se semena Triple Cheese umístí na vlhký papírový ubrousek a přikryjí se dalším vlhkým papírovým ubrouskem, aby se udržela vlhká. Poté papírové ubrousky uložte na teplém a tmavém místě a každý den je kontrolujte, aby zůstaly vlhké. Když semena Triple Cheese vyklíčí, opatrně je vložte do půdy nebo podobného růstového média.
Jaká je nejlepší teplota pro naklíčení semen konopné odrůdy Triple Cheese?
Semena konopné odrůdy Triple Cheese klíčí při teplotách od 21 °C – 32 °C. Teploty pod 21 °C a přes 32 °C mohou zabránit zdravému klíčení. Nízké teploty zpomalí nebo dokonce zcela zastaví klíčení. Vysoké teploty mohou zapříčinit špatné klíčení, zakrnělý nebo pomalý růst a také zvyšují možnost vysušení semen.