PEYOTE COOKIES STRAIN
TENTO PSYCHEDELICKý KřížENEC COOKIES VáM USTřELí HLAVU A POHLADí VáS PO DUšI!
Peyote Cookies Semena Konopi
Odrůda PEYOTE COOKIES vznikla zkřížením Peyote Purple a našeho legendárního COOKIES KUSH. Po velké a detailní selekci a zpětném křížení byly izolovány ty nejlepší kvality obou rodičů do jednoho strainu. Výsledná rostlina je vitální hybrid, který je robustní a snadno se pěstuje. PEYOTE COOKIES vytváří pevnou, hustou a podsaditou rostlinu se silnými větvemi, které jsou zapotřebí, aby unesly hutné palice. Kvetoucí rostlina má zářivě rubínovou až fialovou barvu. Tato odrůda je odolná proti plísním a padlí a skvěle se jí daří při pěstování indoor i outdoor. PEYOTE COOKIES má velmi intenzivní zemitou chuť kvajávy se stopami vanilky a kávy. Účinek je dlouhý, silný a uvolňující.
Je Peyote Cookies indika nebo sativa?
Strain Peyote Cookies od Barneys Farm je 5% Sativa 95% Indica
Jak nejlépe skladovat semena strainu Peyote Cookies?
Pro správné skladování semen Peyote Cookies se doporučuje uchovávat je v chladu a temnu ve vzduchotěsné nádobě, nejlépe v chladničce s řádným označením a datováním, a nezamrazovat je.
Jaký je nejlepší způsob klíčení semen strainu Peyote Cookies?
Pokud je to ve vaší lokalitě povoleno, existuje řada technik klíčení semen konopného stranu Peyote Cookies. Metoda s využitím papírových ubrousků je běžná metoda, při níž se semena Peyote Cookies umístí na vlhký papírový ubrousek a přikryjí se dalším vlhkým papírovým ubrouskem, aby se udržela vlhká. Poté papírové ubrousky uložte na teplém a tmavém místě a každý den je kontrolujte, aby zůstaly vlhké. Když semena Peyote Cookies vyklíčí, opatrně je vložte do půdy nebo podobného růstového média.
Jaká je nejlepší teplota pro naklíčení semen konopné odrůdy Peyote Cookies?
Semena konopné odrůdy Peyote Cookies klíčí při teplotách od 21 °C – 32 °C. Teploty pod 21 °C a přes 32 °C mohou zabránit zdravému klíčení. Nízké teploty zpomalí nebo dokonce zcela zastaví klíčení. Vysoké teploty mohou zapříčinit špatné klíčení, zakrnělý nebo pomalý růst a také zvyšují možnost vysušení semen.