CHEESE STRAIN
NAVšTIVTE SýROVOU PLANETU S TíMTO PRAOTCEM VšECH KONOPNýCH ODRůD! Náš SPECIáLNí CHEESE JE ZPáTKY.
Cheese Semena Konopi
Feminizovaný Cheese od Barneyʼs Farm! Tahle věčná klasika z genetického trezoru Barney’s Farm si zaslouží krátce představit. Jde o vysoce ceněnou a přísně stráženou odrůdu, která vás odnese do sýrové galaxie, přetékající tvořivostí a láskou. Pěstuje se jedna radost. Tato smradlavoučká elektrárna si vyvine neslýchané množství bočních větví, obtěžkaných jiskřivou sýrovou nadílkou. Při pěstování indoor se dá sklízet 600 g/m2, zatímco v outdoor prostředí to esperti mohou dotáhnout i na jeden kilogram na rostlinu. To vše po pouhých osmi týdnech květu. Úchvatná sýrová zkušenost prodchne den sněním a potěšením, nakopne kreativitu a dodá chuť družit se. Není radno to přehánět, tyhle účinky nemají strop. Člověk se akorát ukrutně „zčízuje“. Není divu, že Cheese je jednou z nejoblíbenějších odrůd na celé planetě. Ideální volba pro zkušeného uživatele. Je to revoluční odrůda, naprosto úžasná rostlina, co splňuje všechny parametry. Výnos je spolehlivý, a co do ní vložíte, to vám vrátí. Má jedinečnou ovocně sýrovou chuť. Samozřejmě i účinky jsou nadpozemské. Nenechte si ujít tuhle výjimečnu sýrovou lahůdku prodchnutou ohněm od Barneyʼs Farm.
Je Cheese indika nebo sativa?
Strain Cheese od Barneys Farm je 50% Sativa 50% Indica
Jak nejlépe skladovat semena strainu Cheese?
Pro správné skladování semen Cheese se doporučuje uchovávat je v chladu a temnu ve vzduchotěsné nádobě, nejlépe v chladničce s řádným označením a datováním, a nezamrazovat je.
Jaký je nejlepší způsob klíčení semen strainu Cheese?
Pokud je to ve vaší lokalitě povoleno, existuje řada technik klíčení semen konopného stranu Cheese. Metoda s využitím papírových ubrousků je běžná metoda, při níž se semena Cheese umístí na vlhký papírový ubrousek a přikryjí se dalším vlhkým papírovým ubrouskem, aby se udržela vlhká. Poté papírové ubrousky uložte na teplém a tmavém místě a každý den je kontrolujte, aby zůstaly vlhké. Když semena Cheese vyklíčí, opatrně je vložte do půdy nebo podobného růstového média.
Jaká je nejlepší teplota pro naklíčení semen konopné odrůdy Cheese?
Semena konopné odrůdy Cheese klíčí při teplotách od 21 °C – 32 °C. Teploty pod 21 °C a přes 32 °C mohou zabránit zdravému klíčení. Nízké teploty zpomalí nebo dokonce zcela zastaví klíčení. Vysoké teploty mohou zapříčinit špatné klíčení, zakrnělý nebo pomalý růst a také zvyšují možnost vysušení semen.