BLUE GELATO 41 STRAIN
VESELá PSYCHEDELIE Z PACIFICKéHO POBřEží USA S KOřENY V COOKIES!
Blue Gelato 41 Semena Konopi
BLUE GELATO 41 je senzační nový superkříženec Blueberry s genetikou z amerického západního pobřeží. Vznikl zkřížením slavné Blueberry s odrůdou Thin Mint Girl Scout Cookies a svěží ovocnou indikou Sunset Sherbert. Mnohé fenotypy BLUE GELATO 41 rády modrají a fialoví, všechny se ovšem koupou v pryskyřici a produkují sladce zemitý citrusový odér.
Fascinující chuť pacienty bojující s bolestí uspokojí, a ačkoli je vůně omamná, účinek je takový, že nemocným umožní fungovat normálně s jasnou hlavou a neupadnout do kómatu, protože budou plní energie. Doba kvetení indoor je 9 až 10 týdnů. Venku může BLUE GELATO 41 dorůst i do dvoumetrové výšky a za normálních okolností dozrává v říjnu. Není od věci dopřát jí prodloužené období růstu, pak může výnos činit až tři kilogramy.
Je Blue Gelato 41 indika nebo sativa?
Strain Blue Gelato 41 od Barneys Farm je 40% Sativa 60% Indica
Jak nejlépe skladovat semena strainu Blue Gelato 41?
Pro správné skladování semen Blue Gelato 41 se doporučuje uchovávat je v chladu a temnu ve vzduchotěsné nádobě, nejlépe v chladničce s řádným označením a datováním, a nezamrazovat je.
Jaký je nejlepší způsob klíčení semen strainu Blue Gelato 41?
Pokud je to ve vaší lokalitě povoleno, existuje řada technik klíčení semen konopného stranu Blue Gelato 41. Metoda s využitím papírových ubrousků je běžná metoda, při níž se semena Blue Gelato 41 umístí na vlhký papírový ubrousek a přikryjí se dalším vlhkým papírovým ubrouskem, aby se udržela vlhká. Poté papírové ubrousky uložte na teplém a tmavém místě a každý den je kontrolujte, aby zůstaly vlhké. Když semena Blue Gelato 41 vyklíčí, opatrně je vložte do půdy nebo podobného růstového média.
Jaká je nejlepší teplota pro naklíčení semen konopné odrůdy Blue Gelato 41?
Semena konopné odrůdy Blue Gelato 41 klíčí při teplotách od 21 °C – 32 °C. Teploty pod 21 °C a přes 32 °C mohou zabránit zdravému klíčení. Nízké teploty zpomalí nebo dokonce zcela zastaví klíčení. Vysoké teploty mohou zapříčinit špatné klíčení, zakrnělý nebo pomalý růst a také zvyšují možnost vysušení semen.